SEX WITH EX


Da se ne lažemo, mnogi od nas posle raskida požele da otvore EX fajl ne zbog obnove veze  već samo zbog seksa, jer se često dešava da je on sa bivšom devojkom bio dobar, ponekad i odličan, a da smo vezu prekinuli iz nekih drugih razloga. S tim u vezi, ako si preboleo svoju bivšu i trenutno si bez seksa (a napaljen kao konj) možda pozivanje iste na seks date bez obaveza i nije najgore rešenje kao što bi većina na prvu pomislila. Čak i ako si je u svom telefonu preimenovau u „STOP“, „Ne javljaj se“, „Ne pozivaj“ ili slično. Štaviše, može biti da je vraški dobra ideja oživeti samo fizičku varnicu sa bivšom i malo se opet zabaviti pod jorganom. Naravno, sve pod uslovom da si je STVARNO preboleo. U suprotnom sex with an ex je verovatno najgore što bi sebi mogao da prirediš.

Sex with ex može biti veoma zabavan, neretko uzbudljiviji nego sa nekim koga tek upoznaješ, a ponekad i oslobađajući!

Po istom ovom principu razmišljanja, može ti se dogoditi da ona pozove tebe jer bivši partneri su često poput svraba koji se posle par meseci ponovo pojavi i golica. Pozivaju nas na kafu, a hteli bi nešto sasvim drugo. Ukoliko osećaš da si zapravo pozvan na seks bez obaveza sa bivšom i pitaš se da li da pristaneš ili ne, odgovor koji će ti dati ovaj tekst je ohrabrujući, ali i upozoravajući.

Seks sa bivšom ili bivšim je kao torta tek izvađena iz rerne, morate biti 100% sigurni da se ohladila kako biste u potpunosti osetili njenu slast!

Spajanje sa bivšim partnerima samo zbog seksa nije retka pojava, ali su iskustva onih koji su  to isprobali mnogostruka. Neki su se opekli,  a nekima  je to bilo jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu. I to nije ni malo neverovatno. Tu osobu, razumljivo, dobro poznaješ, fizička atrakcija prema bivšima uglavnom ne jenjava samo je nestalo sve ono što je vašu vezu kvarilo. Da bi tako i ostalo, ukoliko si već odlučio da zaigraš tu igru sa bivšom, moraš biti veoma mudar kako se ne bi ponovo našao u disfunkcionalnom odnosu iz koga si ranije svesno izašao. Samo ako budeš igrao po sledećim pravilima možeš na pravi način osetiti čari seksa posle raskida:

Budi siguran da je od raskida prošlo dovoljno vremena kako bi sa svojom bivšom mogao da se upustiš u seks bez obaveza. Nekim ljudima je za to potrebno par meseci, nekima duže. Puno je onih koji veruju kako taj period razdvajanja posle raskida mora biti ekvivalentan trajanju vaše veze, ali to su realno gluposti. Sam ćeš svakako najbolje znati kada je i da li je uopšte došao trenutak da se ponovo povataš sa svojom bivšom ukoliko si već tako odlučio. Pogotovu ukoliko je vaš raskid bio težak moraš povesti računa da je od njega prošlo dovoljno vremena da ti se ne dogodi da njen ili tvoj bes ne eksplodiraju iznenada i snažno poput vulkana. Suština je da bi na ponovni susret sa bivšom, čak i samo zarad zabave u krevetu, trebalo gledati kao na tortu koju si tek izvadio iz rerne. Moraš, naime, biti strpljiv i sačekati da se ona dobro ohladi pre nego je uzmeš da bi mogao na pravi način da osetiš njenu slast.

Postarajte se da vaše namere budu jasne i njoj i tebi. Ukoliko ste već odlučili da se posle raskida vidite samo  i isključivo zarad seksa, budite potpuno sigurno da oboje imate isti cilj. Ukoliko jedno od vas ima makar i malu dozu skrivenih namera koje teže nečem drugom osim seksa vrlo brzo oboje možete biti u velikom problemu. Neretko većem od onog koji vas je doveo do toga da raskinete vezu.

„Ne opuštaj se previše“je  verovatno najvažnije pravilo koje bi trebalo da ispoštuješ ukoliko želiš ponovo da imaš seks sa svojom bivšom. Vrlo je lako od neobavezne seksualne igre skliznuti u rutinu koja je činila vašu vezu. Izbegavaj šale koje su je nekada zabavljale, nipošto ne svraćaj u video klub po neki film i kauč na kome ste se zatekli posmatraj isključivo kao teren za seks. U tom kontekstu, nipošto, ali NIPOŠTO, ne pristaj na to da prespavaš sa njom, čak i ako se napolju dešava smak sveta. Prespavati kod nekog posle seksa je samo za one koji su u vezi ili pretenduju da to (ponovo).

Nipošto ne oživljavaj prošlost ukoliko ne želiš da obnavljaš emotivni odnos i viđate se samo zbog seksa. Ne računaj na odlazak na kafu, ručak, večeru, zajednički shoping i slično. Ako je razlog vašeg ponovnog ujedinjenja samo i isključivo seks onda neko tako i bude. Neka vaša istorija ostane u prošlosti jer da je bila dobra ona sada ne bi bila tamo. Ne prisećajte se ni lepih ni ružnih stvari koje su činile vašu vezu. Fokusirajte se samo i isključivo na seks jer je to jedini razlog zašto ste se ponovo ujedinili.

Ne zaboravi da nastaviš da se viđaš sa drugim devojkama, koliko god da ti ovaj seks sa bivšom o u datom trenutku. Ne dozvoli da te ponovno kresanje sa njom zaustavi na tvom putu ka budućnosti koju pored nje očigledno nisi uspeo da ostvariš jer i ona sigurno razmišlja na isti način. Ne dozvoli da ti se dogodi da dok ti krešeš nju ona nađe drugog, a ti potom ostaneš sam kod kuće zarobljen u sopstvenoj masturbaciji.

Koristi zaštitu. Mnogi koji se sastanu sa svojim bivšim partnerima isključivo seksa radi zaborave da ona ili on više nisu samo naši kao što je bio slučaj dok smo sa njima bili u vezi i da ne smemo više biti onako opušteni kao što smo bili tada, pa onda dođe do velikog problema. Niti znaš sa kim se ona sada viđa, niti je ona dužna da ti to u skladu sa vašim trenutnm odnosom poverava. Stoga, sam vodi računa o sopstvenom zdravlju i obavezno se zaštiti od polnih bolesti, kao i drugih stvari koje bi mogle imati neželjene posledice po tebe.Text is copyright protected and is the property of esquire.rs and doroteo.rs


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post