GEJ SAUNA


Da li ste spremni za novu gej zabavu i možda novi trn u oku tradicionalista koji bi mogli i društvenu igru sa gej tematikom percipirati kao promociju LGBT+ vrednosti. Istina, igra je namenjena isključivo gej ciljnoj grupi, ali možda se i neko drugi navuče. U svakom slučaju posle gej monopola, koji nije prošao baš slavno stiže nova društvena igra Gej sauna. Ona donosi uzbudljiv svet gej kupatila u igri na tabli koju možete da igrate sa svojim prijateljima. Igru su osmislili dizajner igara Adrian Collier i umetnik Jose Garrote, nakon čega su preko Kickstarter-a pokrenuli intenzivnu kampanju promocije, prikupljanja sredstava za njenu proizvodnju i sada već pretprodaju igre, koja će biti dostupna od maja 2023.

U pitanju je nova avanturistička igra za odrasle, u kojoj se poeni osvajaju osvajanjem momaka tokom požudne avanture u misterioznom, uzbuđujućem svetu gej sauna.

Kako se kaže u opisu ove “raskalašne” igre neophodno je koristiti “i mozak i muda” kako bi se postigao njen cilj – da imaš više prelepih, zgodnih, oznojenih muškaraca od bilo kog saigrača, kojih u igri može biti od tri do šest.

Polazište igre je prepoznatljiva priča u gej svetu: Šest bliskih prijatelja, različitih tipova, ujedinila je požuda za muškarcima usled koje su “nastrani momci” od svojih poseta gej sauni napravili igru, pri čemu se svaki od njih takmičio ko će osvojiti najviše muškaraca tamo. Dodeljivali bi jedan drugom poene za svakog momka sa kojim su bili, ali se ludovanje tu ne zaustavlja. Izazivajući jedni druge u pokušaju da neko od njih izađe kao veliki pobednik, igru pretvaraju u borbu za pobedu. Tako se, primera radi, dešava da Pedro jedan od učesnika staje ispred Šona baš u trenutku kada se ovaj priprema za akciju sa zgodnim “bear” tipom i žrtvuje sopstveni ukus, pošto ne voli dlakave, samo kako bi sprečio Šona da postigne poen te večeri. Ne znamo šta je pobednik njihove igre dobio, ali je gej populacija zahvaljujući njihovom iskustvu dobila društvenu igru i sada bukvalno svako može da se upusti u nešto o čemu mnogi maštaju – seks u svrhu takmičenja – doduše, za sada samo na tabli.

Dakle, ako vas privlači ovaj vid zabave, možete preuzeti ulogu napaljenog posetioca lokalne gej saune u dejting takmičenju sa svojim prijateljima i videti ko može da postigne najviše pre njenog zatvaranja. Vi i vaši sagrači obilazićete saunu koja sadrži klasične prostore za krstarenje kao što su parna soba, svlačionice i inspirativna mračna soba i usput se susretati sa neprekidnim nizom ludih događaja i likova koji pružaju čari, blagodati i zabavu na tom putovanju. Naći ćete se teko u monopolnom prikazu modernog gej dejtinga i kruzinga u seksualno nabijenom i uzbudljivom okruženju gej saune. Ukoliko ima onih koji ne znaju kako stvari tamo funkcionišu, takvi će kroz ovu igru, kako se priča odvija, biti u prilici da se upoznaju sa svim ulogama, preferencijama i frustracijama koje se tamo ispoljavaju. Polazna tačka igre je špil od 120 napaljenih karata za posetioce. Svako ima svoj skup preferencija i želja. Ovim vrućim kartama popunjavate veliku tablu i provodite igru kao super napaljeni lik skačući od sobe do sobe, uz razne prepreke, kako biste videli koliko tipova možete pokupiti pre nego što vreme istekne.

Što nestašniji budete, to su veće šanse da pobedite svoje saigrače.

Sam dizajn razvijan je više od dve godine i igra je prošla kroz preko dvadesetak iteracija na osnovu povratnih informacija sa preko sto testiranja igre među ciljnom grupom. Istovremeno svakome je bilo omogućeno da aplicira za to da bude u samoj igri, ali bukvalno. Naime, dizajner je omogućio zainteresovanima da dostave odgovarajuću fotografiju i uz prateći opis i preferencijekoje su u skladu sa samom igrom i tako se pretvore u lik koji će biti odštampan na nekoj od “napaljenih” karata u konačnoj verziji igre.

Što se tiče dizajna, igra formalno podseća na monopol, a vizuelno je inspirisana virtuelnom gej pornografijom, pa se ispod objava vezanih za promociju igre često mogu videti komentari kako je “nedovoljno popaljiva”. S tim u vezi, već je izvesno da će mnogim gejevima, a verovatno većini koja je kupi, tabla za igru gej saune poslužiti kao dobra predigra ukoliko je budu koristili u odabranom društvu. Drugim rečima, neko bi mogao biti pobednik i dobiti nagradu pre nego se igra zvanično okonča.Text is copyright protected and is the property of optimist.rs and doroteo.rs


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post