SEKS U TROJE


Uključivanje treće osobe u seksualnu igru je nešto o čemu mašta većina muškaraca, ali i žena. Ne postoji ni jedna druga stvar u seksu koja više od toga raspiruje fantazije, a ostaje izvan granica perverznog. Trojka već u mislima budi dovoljnu dozu uzbuđenja da se postigne orgazam i pre samog čina. Ako pak do njega dođe, onda i najveći džentlmeni koji vešto ćute o svojim seksualnim iskustvima, požele da se pohvale. Svakako ne činjenicom da su uspeli da odvedu čak dve cice u krevet odjednom (džentlmeni to nikako ne rade), već onim osećajem koji su tamo doživeli, što je moguće samo ukoliko je trojka bila uspešna, a biće takva ako ste pre nego što ste ušli u taj vid egzibicije postavili jasna pravila šta i kako, ko kome i slično. Na taj način iskustvo sa ovim vidom seksa  može popraviti seksualnu komunikaciju između partnera i biti odličan vid  terapije za parove koji imaju problem da jedno drugom predoče svoje želje u seksu.

Ako uđete u trojku, a niste postavili pravila igre, zaigrali ste ruski rulet sa njom.

Poznajem dosta ljudi, dugogodišnjih partnera kojima je seks sa trećom osobom pomogao da poboljšaju njihov 1 na 1 odnos, koliko god to na ovim prostorima i dalje bila taboo tema.  Iako se često kaže da je trojka najbolja ako ste gost, ni ona varijanta u kojoj neko gostuje kod vas, nije za odbacivanje. Gostovati možete ukoliko ste single, ako ste u vezi onda vam preostaje druga opcija osim ukoliko ne planirate da varate svoju partnerku, odnosno partnera. Ako pak imate stabilnu vezu koju treba osvežiti ili poboljšati komunikaciju između vaše partnerke i vas, onda je trojka više nego delotvoran lek. Naravno, sve pod uslovom da su obe strane saglasne. Saglasnost treće osobe se podrazumeva, jer vam se u suprotnom ne bi pridružila u toj igri. Ljubomoru odmah isključujemo, jer je najveći neprijatelj trojkama i ukoliko postoji najmanja doza ovog destruktivnog  osećanja onda od vašeg uživanja nema ništa i odustanite u startu.Ako ste se prevazišli ljubomoru i sve konzervativne prepreke u svojoj glavi, na scenu stupa ključna stvar ne samo za predstojeću trojku već i za vaš odnos uopšte – dogovor.

Da bi se dogodio bilo koji oblik seksa u troje, jer opcija je mnogo, najvažnije je da se vaša partnerka ili partner i vi dogovorite šta zaista želite od seksa u koji se upuštate.

Prevashodno je bitno, ukoliko već želite na ovaj način da začinite svoju vezu, da utvrdite zašto to radite i na koji način,jer jedino tako možete izbeći težak emotivni teret koji se može pojaviti kada se trojka već dogodi. Zagovornici ideje da je spontan seks uvek bolji iz ove igre uglavnom izvuku deblji kraj. Ako uđete u trojku, a niste postavili pravila igre, zaigrali ste ruski rulet sa njom. S obzirom na to da se upuštate u jedan rizik koji može koštati vašu vezu potpunog kolapsa, morate iskomunicirati i jasno odrediti šta kome prija i šta od takvog seksa očekuje. To, naravno, morate dogovoriti pre samog seksualnog čina. Čim zakoračite u krevet i uzbuđenje vas ponese, povratka nema. Od tog trenutka se nosite isključivo sa posledicama, a one su dobre samo kod onih parova koji su unapred jedno drugom predočili šta žele.

Jedini način da vam seks u troje bude opušten i da u njemu uživate jeste da u startu postavite jasna pravila o tome šta ko želi i do koje granice je spreman da ide.

Mnogi veruju da planiranje seksa umanjuje njegov užitak, ali greše. O samom seksu i seksualnim željama morate razgovarati sa partnerom, koliko vam god to na prvi pogled zvučalo neseksualno i neuzbudljivo. Da bi seks bio uspešan morate znati šta svako od vas želi, voli, očekuje, samo je važno da na ta saznanja gledate kao na smernice, a ne kao na čeklistu i da razgovor o tome  shvatite kao deo predigre umesto kao vatreni obruč kroz koji bi trebalo da skočite.

Ukoliko pored sebe  imate osobu spremnu na seks u troje, a ne komunicirate o svojim seksualnim željama generalno onda je trojka idealna stvar da to prevaziđete. Na taj način ona pomaže partnerima koji imaju problem u komunikaciji, posebno seksualnoj. Ukoliko nikada ranije nisu imali smelosti da jedno drugom otvoreno kažu šta im prija, odnosno ne prija u seksu, posle iskustva sa trojkom tog problema više sigurno neće biti. Jer ako su ispoštovali seks u troje i oboje iz njega izašli zadovoljni, znači da su znatno unapredili svoju seksualnu komunikaciju.

U dvojku se još i može ući bez nekih predznanja o tome šta vaša partnerka očekuje od vas i dokle je spremna da ide. U trojku, nikako.


Text is copyright protected and is the property of esquire.rs and doroteo.rs


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post